Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Budget tas met print

Wilt u op een groot evenement goodiebags met slogan uitdelen? Op boodschappentaswereld.nl kunt u verschillende soorten tassen met bedrukking vinden die hier perfect voor zijn. Wilt u een tas met print die ze op het evenement weg kunnen gooien? Of wilt u een katoenen tas met bedrijfsnaam die de mensen na het evenement mee naar huis kunnen nemen en nog vele malen kunnen gebruiken? In beide gevallen hebben wij de perfecte tas met opdruk voor u.

Als u tasjes met print weggeeft op een groot evenement dan loopt al snel iedereen met een tas van u rond. Op deze manier ziet iedereen op het evenement uw tas met bedrijfslogo. Op deze manier wordt uw bedrijfsnaam erg vaak gezien en groeit uw naamsbekendheid enorm snel.  Geeft u ook nog een bedrukt flesje water mee en iets lekkers in het bedrukte tasje dan herinneren ze u niet alleen, maar zijn ze u ook nog eens dankbaar. Het evenement zal dan met een goede herinnering aan u worden nagedacht. Misschien zijn ze wel zo dankbaar voor uw goodiebag met bedrukking dat zij andere vertellen over hun aanwinst. Uw bedrijf krijgt dan nog meer naamsbekendheid. Naast de bedrukte tas kunt u ook de bedrukte flesjes water en het lekkers gewoon bij ons bestellen. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers. Zij kunnen de hele vulling van de bedrukte goodiebags voor u regelen.

Heeft u vragen over wat mogelijk is of hoe uw tas met bedrukking eruit zou komen te zien? Dan kunt u deze vragen gewoon kwijt bij ons personeel. Zij zullen de vragen zo goed mogelijk beantwoorden en zij kunnen u ook gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk toesturen. Zo kunt u goed zien of uw tas met bedrijfslogo er uit komt te zien zoals u wilt. Zo kunt u goed een beslissing maken of u deze tas met print wilt of juist een andere tas met logo. 

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?