Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Online tassen met bedrijfsnaam bestellen

Bij boodschappentaswereld.nl kunt u gemakkelijk en snel uw tassen met bedrijfslogo bestellen. Wilt u nog sneller uw bedrukte tassen bestellen? Belt u dan even op. Dan staat uw bestelling er binnen 10 minuten geboekt. U kunt dan meteen informeren hoe lang het duurt voordat de tassen met logo bij u binnen zijn. Ook kunt u een beetje onderhandelen over de levertijd van de tassen met bedrijfsnaam. Als een bestelling van tassen met bedrukking echt haast heeft kunt u een spoedbestelling plaatsen. Dan bent u wel wat extra kwijt, maar dan weet u tenminste dat u de tassen met print snel binnen heeft. Heeft u speciale wensen voor de tassen met bedrijfsnaam? Dan kunt u deze zelf aangeven bij het aanvragen van een offerte, maar ook bij het bestellen van de tassen met opdruk kunt u dit gewoon aangeven. Als een aanwijzing niet helemaal duidelijk is dan neemt een medewerker contact met u op om goed te begrijpen wat u graag wilt.

Als u op de site niet verder komt met het zoeken naar uw bedrukte tas dan kunt u gerust contact opnemen met ons. Dit kunt u op 3 verschillende methodes doen. U kunt met ons praten via de chat op de site, maar u kunt ons ook gewoon mailen of bellen. Daarin kunt u alle informatie zetten die u belangrijk vindt aan de tas met bedrukking. Dan werken wij een voorstel voor de tassen met print.

Bent u niet perse op zoek naar een bedrukte tas, maar heeft u liever meteen een bedrukte goodiebag? Ook dat is mogelijk bij ons. Geef uw wensen door aan ons en dan zorgen wij dat u zowel een tas met bedrijfsnaam krijgt als de bijbehorende vulling ervan.  Heeft u vragen of opmerkingen bij een voorstel? Neem dan alstublieft contact met ons op, want uw wensen zijn onze prioriteit. Wij willen dat u een tas met bedrukking krijgt waar u en uw bedrijf trots op kan zijn!

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten


Bel mij terug!
Advies nodig?