Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Gelamineerde tassen

Er komen geen producten overeen met de selectie

Gelamineerde tassen

Gelamineerde tassen

De gelamineerde tas is een luxe papieren tas. De gelamineerde tas is beschikbaar in een glanzende en matte afwerking. Doordat het papier gelamineerd is, is deze tas veel steviger dan een gewone papieren tas. De tas heeft luxe hengsels die gemaakt zijn van touw. De gelamineerde tas is beschikbaar in verschillende afmetingen.

De gelamineerde tassen kunnen worden voorzien van een mooie bedrukking, bijvoorbeeld van uw logo of bedrijfsnaam. Door uw bedrijfsgegevens te laten bedrukken op deze gelamineerde tas, kunt u uw naamsbekendheid vergroten. U kunt deze gelamineerde tas cadeau doen aan uw werknemers of klanten, waar ze erg blij mee zullen zijn. Uw klanten zullen met deze tas rondlopen en daardoor wordt uw bedrijf gepromoot. Zo laat u uw klanten reclame maken voor uw bedrijf op een goedkope manier en wordt uw naamsbekendheid vergroot. Wilt u een persoonlijk bericht op de tas laten drukken? Dat kan natuurlijk ook bij boodschappentaswereld! Zo kunt u iemand een gepersonaliseerd cadeau geven. De gelamineerde tassen zijn eenvoudig, voor een scherpe prijs en snel te bestellen bij onze website boodschappentaswereld.nl.

Online gelamineerde tassen bestellen

Bij boodschappentaswereld zorgen wij er altijd voor dat uw bestellingen snel bezorgd worden. Wilt u uw prijs berekenen van uw bestelling? Ga dan naar boodschappentaswereld.nl. U kunt hier de afwerking, kleuren van de bedrukking en de hoeveelheid aangeven. Hierna kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen die naar uw e-mailadres zal worden gestuurd. Het maakt niet uit of u een grote of kleine bestelling doet, de verzending van uw bestelling is altijd snel bij boodschappentaswereld! U kunt ook gebruik maken van een spoedlevering als u uw bestelling extra snel nodig heeft. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze werknemers, die makkelijk te bereiken zijn via de chat, mail en telefoon. Natuurlijk bestelt u de gelamineerde tassen bij boodschappentaswereld voor een scherpe prijs.

Bent u opzoek naar gelamineerde tassen die bedrukt kunnen worden met bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens, zoals uw logo en ook nog eens voor een scherpe prijs besteld kunnen worden? Dan bent u bij boodschappentaswereld aan het goede adres, want wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van tassen bedrukken! 

Bel mij terug!
Advies nodig?