Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Bedrukte katoenen draagtassen

Katoenen tassen bedrukken?

Bedrukte katoenen draagtassen bestelt u zeer goedkoop bij Boodschappentaswereld! De katoenen tassen zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, maten en kleuren. De katoenen tassen zijn al beschikbaar vanaf slechts 100 stuks! De katoenen tassen kunt u bij ons al bestellen voor minder dan 1 euro per stuk! De katoenen boodschappentassen zijn erg handig en ook nog eens praktisch, U sjouwt namelijk niet constant een grote tas mee, maar kunt de tas wanneer deze leeg is heel simpel opbergen in bijvoorbeeld uw jas of broekzak. We verkopen bij boodschappentaswereld een groot aantal verschillende katoenen draagtassen, denk hierbij aan: de katoenen tas van basiskwaliteit, de organische katoenen draagtas, draagtassen met lange hengsels, maar ook vele andere boodschappentassen! 

Bedrukte katoenen draagtas

Wilt u de katoenen draagtas laten bedrukken? Dat kan bij Boodschappentaswereld! Wij van Boodschappentaswereld bedrukken de katoenen boodschappentassen zeer goedkoop met uw ontwerp. Wilt u weten of uw ontwerp op de katoenen boodschappentassen mogelijk is. neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via onze online chat, de mail of via de telefoon! Laat zeer goedkoop uw bedrijfsnaam, logo of website op de mooie katoenen draagtassen bedrukken. Zo creëert u een uniek relatiegeschenk dat u ook zal helpen met het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf. De katoenen tassen kunt u bestellen in verschillende kwaliteiten. Het bedrukken van de draagtassen is echter wel altijd van zelfde kwaliteit. Wij adviseren u om de bedrukte tassen zo min mogelijk te wassen. De bedrukte katoenen draagtassen zullen binnen 2 weken geleverd worden op het door u aangegeven adres.

Katoenen draagtas bestellen

Op www.boodschappentaswereld.nl kunt u in enkele eenvoudige stappen uw bestelling voor de draagtassen plaatsen. Voor alle draagtassen in ons ruime assortiment kunt een gratis offerte aanvragen op onze website. Ook kunt u voorafgaand aan uw bestelling online een digitaal voorstel aanvragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. U krijgt hierbij een digitaal beeld toegestuurd met het uiteindelijke resultaat van de budget boodschappentassen met uw logo of bedrijfsnaam erop. 

Mocht u vragen hebben over een van onze producten, over uw offerte of over uw order? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze werknemers!

 

Bel mij terug!
Advies nodig?