Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Luxe tassen

Er komen geen producten overeen met de selectie

Luxe tassen

Luxe tassen

De luxe tas is een luxe papieren tas. De luxe papieren tas kan mat of glanzend worden afgewerkt, waardoor de papieren tas er luxer uitziet. De luxe papieren tas is dus ook een stuk steviger dan een gewone papieren tas door deze afwerking. De luxe tas heeft hengsels gemaakt van gedraaid touw. De luxe tas is beschikbaar in verschillende formaten.

U kunt de luxe tassen laten voorzien van een leuke bedrukking. De luxe tassen kunt u bijvoorbeeld laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo, bedrijfsnaam of een leuke tekst. Heeft u als doel om uw naamsbekendheid te vergroten? De luxe tas is dan een erg goed idee! U kunt de luxe bedrukte tas meegeven aan uw klanten of werknemers. Dit is een goede manier om reclame te maken voor uw bedrijf. U kunt natuurlijk ook een leuke tekst of een persoonlijk bericht op de luxe tas laten drukken. Dit is een leuk idee voor een persoonlijk cadeau. De luxe tassen kunt u bij ons bestellen voor een scherpe prijs. Ook zijn de luxe tassen gemakkelijk te bestellen via onze website.

Luxe tassen online bestellen

Wij zorgen er altijd voor dat de luxe tassen snel bezorgd worden bij boodschappentaswereld. U kunt uw prijs berekenen door naar boodschappentaswereld.nl te gaan en de afwerking, kleuren van de bedrukking en de hoeveelheid tassen die u zou willen bestellen aan te geven. Hierna kunt een vrijblijvend een offerte aanvragen. We sturen deze offerte dan naar het door u ingevulde e-mailadres.

De verzending van de luxe tassen is altijd snel! Het maakt hierbij niet uit of u een grote of een kleine bestelling doet. Als u een bestelling extra snel nodig heeft, kunt u gebruik maken van een express levering. U kunt voor deze mogelijkheid altijd contact opnemen met een van onze werknemers. U kunt ons team eenvoudig bereiken via de mail, telefoon of chat. Bij boodschappentaswereld kunt u de luxe tassen voor een scherpe prijs bestellen.

Bent u opzoek naar luxe tassen die bedrukt kunnen worden met bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens zoals uw logo? Of bent u opzoek naar luxe tassen die voor een scherpe prijs besteld kunnen worden? Dan bent u bij boodschappentaswereld aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van tassen bedrukken!

Bel mij terug!
Advies nodig?