Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Overige tassen

Er komen geen producten overeen met de selectie

Overige tassen

Overige tassen voor u en uw relaties

In onze categorie ‘overige tassen’ kunt u tassen vinden voor allerlei verschillende doeleinden. Van strandtas tot opvouwbare koeltas, u vindt het allemaal in ons aanbod. Al onze tassen hebben één overeenkomst en dat is dat ze allen van zeer hoge kwaliteit zijn. Van een tas uit ons assortiment kunt u dan ook lang plezier beleven. De tassen uit onze collectie lenen zich bijzonder goed om weg te geven aan uw relaties. Een mooie tas van hoge kwaliteit is namelijk een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Promotionele tassen uit onze categorie overige tassen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om uw relaties in het zonnetje te zetten. Zo kunt u de tassen bijvoorbeeld uitdelen tijdens evenementen of inzetten als eindejaarsgeschenk.

Ook voor het bedrukken van tassen

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst (groot of klein), zorgen wij er persoonlijk voor dat u de tassen van uw keuze spoedig in huis heeft. Indien u extra veel haast heeft, behoort het doen van een spoedlevering ook zeker tot de mogelijkheden. Wilt u uw tassen op een bepaalde dag uiterlijk in huis hebben omdat u ze dan nodig heeft? Laat ons dit dan even weten zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via mail, chat en telefoon. U kunt bij ons niet alleen onbedrukte tassen, maar ook tassen met bedrukking bestellen. Tassen bedrukken doen wij met behulp van de beste technieken waardoor u gegarandeerd bent van een mooi eindresultaat. Of u nu een tas met logo of een tas met naam wilt bestellen, wij helpen u graag. Vanzelfsprekend kunt u zelf de kleur(en), lettertypes en stijl van de bedrukking zelf bepalen. Wij vinden het namelijk belangrijk u een bedrukte tas te leveren die past bij uw stijl en smaak. 

Gratis offerte op maat

Heeft u interesse in (on)bedrukte tassen tegen een scherpe prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Wij doen u dan ongeacht het aantal tassen graag GRATIS een interessant prijsvoorstel. Boodschappentaswereld.be is dé specialist op het gebied van alle soorten tassen. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd één van onze medewerkers benaderen!

 

Bel mij terug!
Advies nodig?